Oldalak

2010. december 22., szerda

Hmm

Nem jutott eszembe ennél jobb cím. Ez jellemzi a jelenlegi hangulatomat. Azaz, mint látjátok sikerült megcsinálnom a blogot karácsonyira (már nem mozzila firefox a böngészőnk, hanem google chrome, és ezzel sikerült végre). Igen, én is látom, hogy borzalmasan randa :D Ma még próbálok vele kezdeni valamit, ha meg nem akkor nem. Jövőre is lesz karácsony ;)
Tegnap a tréningen Rioval voltunk és Dorell volt még velünk Brigivel. Peti pedig dobálta a dummykat :) Hú, nem tudom mi a neve, de olyat csináltunk, hogy Bonit leültetem, pár lépésnyire elmegyek, szembe állok vele, háta mögött elég távol kidobnak 2 dummy-t, hosszút fújom, rám kell néznie, felemelem a kezem, és mondom, hogy előre. És akkor hátraugrik, és már rohan is a dummy-ért. Az a legjobb, mikor akkor sem néz hátra, ha a dummyt kidobják. Ő még arra figyelt, és alig tudtam magamra vonni a figyelmét, nagyon sokszor beugrott...aztán már a végére kapizsgálta a dolgot, és volt, hogy szépen meg is csinálta. Aztán volt még vonalhajtás is picit, nem sok. Visszafelé elengedhettük a tesókat. Hááát, ahhoz képest, hogy a tréning alatt Rio rá volt cuppanva Bonira, ahhoz képest annyira nem érdekelte a játéknál. Ha elrohantak egymás mellett, gyorsan egymásután eredtek, futkároztak picit, de elvoltak magukban is. ÉÉÉÉS, láttunk sok-sok őzikét ^^ Hál'istennek ebek se nem látták, se nem találták meg őzikéket a bozótban. Boni mezőn 102%-osan behívható :) Ennek nagyon örülök :) Mondjuk azt sajnálom, hogy itthon meg nem :/ Szemét a gyerek, nagyon :D Majd alakul ez még.
Ja, tegnap 2x jót kakilt, majd volt egy kis hasmenés, meg hazafelé, mikor már parkoltunk be a kocsival, behányt :/ Szegénykém. Este kapott bolus-t meg kb 10 szem tápot, hogy valami levigye a gyógyszert. Reggel negyed adag tápot kapott, reggel csak pisilt, reméljük most már jól lesz. Habár, még egy picit bágyadt, de szerintem egy hányás után senki sem olyan vidám :| :)


Sokáig nem töltöttem fel, mert nem volt kedvem megvárni, mire nagy nehezen felkerül. Szóval, mamámék udvara, és Boni apportírozik. Ez a videó főleg azoknak szól, akik ismerik Bonit, látták mennyire szófogadatlan, és itt mennyire vidáman hozza a labdát :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése