Oldalak

2010. július 13., kedd

Az első nyaralás Vele

Kemény 1,5 napot töltöttünk a Balatonon. Boglárra mentünk, ahol egy ismerősünk appartman házában voltunk 1 éjszakát. Volt 1-2 gond. Például, hogy nemhogy a vízbe, de még a partra sem lehetett levinni kutyát. Mindenhol egy áthúzott kutya volt a táblákon. Egész délelőtt kocsikáztunk, hogy találjunk valami kutyás fürdőhelyet (addig Boni Nikinél és Dávidnál volt, akik a mi szállásunktól kb 30 méterre voltak). Fonyódon találtunk is egyet. Szép tiszta, füves, rendezett hely volt - és kihalt. Nem értettük miért, de nagyon megörültünk, hogy találtunk egy jó pancsolós helyet. Mentünk is Boniért, betettük a kocsiba, és már mentünk is le a partunkra. Aztán ott kiderült, hogy miért is oylan kihalt. Rengeteg szúnyog volt. Ahogy léptünk a fűben úgy akár 20-30 is felröppent. Nagyon rossz volt :-( A víz barna volt, viszont nagyon tiszta. Látszott az, ahogy Boni "rúg-kapált". Nagyon szépen úszik. Úsztunk együtt is, még versenyt is! A dummy-ért küzdöttünk. Persze ő nyert (épphogy!:)), mert én is kutya-úszásban mentem. Természetesen azért, hogy egyenlő esélyekkel induljunk. Nagyon élvezte az úszást. Délután 2-kor és este fél 8-kor is elvittük kb fél-1 órára. Az esti úszás utén átmentünk Bonistúl Nikiékhez, a kertbe. Labdáztunk vele egy keveset, de megint jöttek a fránya szúnyogok. Mentünk is haza. Kapott vacsorát, és elaludt. Az éjszaka fura volt. A fiatalok a szomszédságunkban jöttek-mentek, bulizni, vacsorázni, fürödni, medencézni... ebem pedig mindet megugatta. Az idegeneket jól megmorogja így, hogy egy fal van köztünk és köztük :)

Ma reggel is levittük egyet még úszni. Én mentem be vele a vízbe, anyu, apu kint voltak. Apu csinált videót is. Nem hiszem, hogy feltudom tenni a kamera miatt. Elég hülye, ha bedugjuk a gépbe :S Mindegy is. Az a lényeg, hogy mi lássuk :)

Összegezve: nem volt valami über szuper nyaralás. Inkább Boni nyaralása volt. Ő úszott, fürdött a legtöbbet a Balatonban, Ő nyargalászott a kihalt parton (nem mintha az annyira hiányzott volna nekünk :))... nem baj. Jövőre, veszünk majd egy szúnyogmentes, parti telket, aminek az udavara egyből a Balatonra nyílik. Szép álom :)

A héten még tuti visszük úszni. Kár, hogy a közelünkben nincs valami tó vagy ilyesmi, ahova csak elsétálnánk. Jó ez így :) Majd a Hajógyárin csinálok még képeket. Itt nem cisnáltam...majd a hajógyárin. Ja, és a Velencei-tó is tervbe van véve 1 napra, de ott is biztos rengeteg a szúnyog. Bár, az mindenhol van. Hagyjuk.

A szeme szebb. Sokkal. Picit rózsaszín még a bal. De el fog múlni. "Cseppentünk neki". A nadrág valószínűleg jön ki belőle, vagy már ki is jött, mert elég sokszor végezte ez a dolgát.

Kiskutyám mély álomba merülve alszik, az ő megszokott, nyugodt, békés, otthonos járólapján :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése