Oldalak

2010. július 11., vasárnap

Örömhír és a vele járója

Szerencsére fél 2-kor kakilt, és mikor szedtem föl, akkor látom, hogy van benne egy kisebb darab gatya-cafat. Olyan boldog vagyok :) Aki látott, az nem nézhetett kicsit sem hülyének...áááá! Ott örömködök, miközben fogomegy zacskóval Boni kaksiját :-) De nyomiiiiii :D

Ez volt az örömhír. De, mint minden jóban van valami rossz. Nem ehez kapcsolódik, de rossz dolog. Ma reggel Boninak a bal szeme igen csúnyán vöröslött. A cseppet nem hagyja, hogy csöpögtessünk a szemébe, ezért egy pamacsra szoktunk csepegtetni, és a pamaccsal átsimítani a szemét. Hogy megnyugodjunk (vagy felidegsítsük magunkat, mikor hogy), elvittük állatorvoshoz. A szemét nem hagyta Bonibabi, hogy valami csipesszel kitágítsák, és megnézze a dokinéni. Ő aztán nem. Feltettük a 31 kg-os seggét az asztalra. Ott se félt. Nem hagyta magát, folyton elfordult, "ugrált", csapkodott, mint egy rossz gyerek. Feltettek a szájára valami szíjat. Szegénykém :) Ilyen is csak 1x volt rajta, szintén állatorvosnál. Pedig Ő senkit, soha, semmilyen körülmények között nem harapna meg. Aztán mondta dokinéni, hogy egy kicsit piros még (ez du. 6-kor volt, addig javult picit), lehet, hogy a Dunában valami szemcse ment bele, azt dörcsölte, és magának kaparta meg így... nem tudni biztosan. Kaptunk (kaptunk?! 600 Ft-ért vettünk!) egy szemcseppet (sokra mentünk vele - pamacs), és ennyi volt.

Délután nem terveztünk nagy sétát. Iszonyat meleg volt. Így csak a téren voltunk, meg a dokinéni volt az úticélunk. Este 9-kor úgy terveztük anyuval, hogy a töltésig elsétálunk. Gondoltuk, Boninak is jobb kedve lesz hozzá, mert kicsit kellemesebb lett a levegő. A fenéket. Feküdt, húztuk, csaltuk, rángattuk...nem jött. A töltés előtt 3 utcával visszafordultunk. Nem jött volna tovább. Ja, útközben 2 kóbor kutya is volt (mindkettőnek meg lett a gazdija, egy angol szetter, és basset hound). A basset hound-ot Chandler-nek hívták. Mekkora poén :) Tök jó :-)

Ma jöttek délelőtt mamámék. Jött mama, papa, Kriszti és Dorka. Jó volt nagyon. Délutánra mindenki teljesen kikészült. Meleg is volt, egymást is fárasztottuk :)

Holnap megyünk Balatonra. Elméletileg kedden este jövünk haza, de lehet, hogy még tudunk maradni. Majd eldől. Jó lesz biztos :)

Addig is sok-sok puszi, és nyalintás mindenkinek ;)
Dummy-Bajnok és Adri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése