Oldalak

2010. július 18., vasárnap

Képözön ;)

Na, a mai napról annyit, hogy az idő nagyon kellemes volt. Délután még kicsit meleg, de 6 óra körül nagyon jó, a szél is fújt egy kicsit. 6 óra fele lementem vele sétálni. Nem messze mentünk csak a parkunkra. Érdekes, mostanában mindig üres. De nekünk ez csak jó :) Ismételgettünk, tanulgattunk. Olyan átlagosan ment. Valamikor nagyon szépen jött a lábam mellett, valamikor meg bele kellett rángatni egy picit, hogy jöjjön. A behívás 1 fokkal mintha rosszabb lett volna, de majd tanuljuk.
Hazajöttünk kapott vacsorát. Pár napja azon ügyködöm, hogy az ínycsiklandozó falatokat elé teszem, és Ő nem esik egyből a kajának, hanem ül, néz rám, és mikor mondom neki, hogy "tied" akkor kezdi el enni. Ma nagyon ügyes volt. 99,9%-an ment :-) Az a 0,1% úgy eredt, hogy az elején mondtam neki, hogy "nem", és utána csak rám figyelt, nem nézett le a táljára. Csak a "nem" parancsszó miatt...szerintem ez megbocsátható "bűn" :)
Délután anyuval lemértük. FOGYOTT!!! 30,2 kg most, mikor utoljára mértük, akor volt 31,3 ;) Több mint 1 kg :):) Biztos a sok úszás...

Pár vizes, és néhány mai kép jön.




















Pihi


Sunyiiii :)))


Az ágy alatt...


Fáradtan


Béka


Ásííííííít


Hanadeka :-)


Ennyi lenne mára...most egy időre elég képpel szolgáltam :):)

Goodbye :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése