Oldalak

2010. július 22., csütörtök

Szegény Pupákom :(

Reggel minden oké volt, anyuék bevallása szerint. Délelőtt kimegyek, és látom, hogy jópár tápszem van a fekhelyén, valamelyik meg nem is egész, olyen mintha elázott volna. Kérdezem aput: Boni hányt? Kijön, nézi, és azt mondja: Ezek szerint, igen. Na, kihányta a reggelijét a fekhelyére öklendezés nélkül. Jellemző. Mindent hang nélkül próbál, nehogy leszidjuk bármiért is :) Úgy csinál, mintha folyton vernénk, pedig olyan dóga van itt :-) Megint kuporodott, lekonyult a füle is, amögül kukucskált ki nagy bociszemekkel. Édesem, úgy szégyelli magát.Ezek után még 2x hányt. Aztán annyira nyüszített, járkált, 20 másodpercenként átfordult, felállt...ez viszont egyáltalán nem jellemző rá. Ha bármi rossz neki, vagy fáj egy picit, akkor sem szokott nyüszíteni. Most meg nagyon sokat nyüszített. Elvittük PrimaVetbe. Már nem bírtunk várni 4-ig, hogy a mi dokink rendeljen. Muszáj volt elvinnni. Kapott egy szurit (biztos valami görcsoldó, meg fertőtlenítő volt benne), mondta a doki, hogy valami fertőzést kaphatott el (erre mi is rájöttünk...). Még annyit mondott, hogy este ne, vagy csak pár darab kekszet vagy csirkehúst adjunk neki enni, reggel meg adhatunk, de csak keveset. Ja, azt is mondta, hogy valószínűleg a hasa is fog menni. Holnap még egy szurira vissza kell mennünk.
Délután, mikor hazaértünk még egy negyed óráig járkált, sehogy se volt jó, majd lefeküdt a tesóm és az én ágyam közé. Jót aludt(unk). Mikor én ébredtem már kint volt a konyhában és ott aludt. A 3 órási séta el is maradt, úgyis egész délelőtt járkált, és hagytuk pihenni kicsit. 6-kor én vittem le. Mentünk egy jó kört a kisutcákban, hogy véletlenül se találkozzunk senkivel. Ne játszon! Most még csak nyugis séta volt. Vacsorára 3 db Korpovit, és 2 db háztartási kekszet kapott. Szegény, milyen sokáig nyalta a tálát :-) Este nem is futattuk. Sétáltunk a megszokott útvonalunkon és ennyi. Most már jól alszik :-)

Úgy haragszom rá! Egész délelőtt hányt, rosszul volt, de még utána is evett a földről, mikor sétáltunk...hol az epret, hol csontot talált, hol botot, hol füvet... Mindent falt. Biztos éhes is, de ha rászóltam nem jött el, így muszáj volt rántani egyet rajta. Valószínűleg a hányástól fájt a torka és még azt kellett rángatni. Haragszom rá. Nem tanulta meg még mindig a leckét. Tuti azért hányt, mert valamit felnyalt! Lökött Pupák!!!

Na, holnap írom az újabb fejleményeket. Byyeeeeee ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése