Oldalak

2011. január 9., vasárnap

Szépem

Tegnap délután Keresztesi Szilvi-hez mentünk el egy kozmetikára Boni lánnyal. Most bent zajlott a "folyamat", nem a fagyban. Szegény Bon... feltettük az asztalkára, és úgy remegett az egész Tőle :D Aztán megnyugodott, kedveseket oda-oda böffentett Sylnek, meg nagyokat ásítozott... nem kommentálom :) Végül csodaszép lett a kiscsaj :O Nagyon elegáns nyaka lett, a fülénél is körbevágta Syl a szőrt, a farkát megigazgatta, a popsijánál is meg lett igazgatva, szóval áááhh *.* Majd valamelyik nap csinálunk standard képeket, és majd meglátjátok milyen mutatós darab lett :D

Ma elég unalmas egy napunk volt. Szokásaimtól eltérően pakoltam :D Meg leszedtük a fáról a díszeket, eltettünk minden karácsonyra emlékeztető dolgot :( Viszlát decemberben!
Elég undorító időnk lett. Megolvadt az összes hó, minden locs-pocs, saras, dzsuvás trutymó :/ Boni is a séta alatt lement a járdáról a fűbe szaglászni, de alig bírt menni, és kibicegett a sárból :D Szegény, süllyedt le. :)

Séta előtt itthon picit labdáztunk. Jól ment ügyes volt, nagyon tetszett neki :) De ez már remélem, soha többet nem lesz számomra újdonság :)

Az előbb félbe kellett hagynom az írást, mert Boni úgy elkezdett ugatni. Mentem, nyugtattam. A rajtunk kívül még 9 lakót imádja, kivéve egyet. De azt olyan nagyon utálja. Van is alapja. Ez a hapsi tavaly márciusban költözött a házunkba. Jött "köszönni", az a szokásos, "én vagyok az új lakó, úgyse fogok felmosni, kivinni a kukát" köszönés :) És akkor Boni kiment hozzá, és ott örömködött neki, ő meg mondogatta, hogy most majd fel kell mennie átöltöznie, meg tiszta kutyaszőr, mindezt azon bizonyos HP (nem harry potter ;) hangon :D Ezt lelkemszotty úgy megjegyezte. Azóta mindig megugatja, senki mást, csak őt és a rokonait :D

Usher ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése