Oldalak

2010. augusztus 31., kedd

Beteg

Boni tegnap éjjel elkezdett köhögni és az ajtóban toporgott. Tesóm még fel volt öltözve, Ő szaladt le vele. Na, leértek, Boni nekiesett a fűnek. Lent voltak kb 5-10 percet, de Boni csak zabált. Felhozta, és rá 15 perccel később már megint menni akart. Most már mindketten gyorsan felöltöztünk és levittük sétálni. Már nem is ette a füvet, csak szaglászott. Aztán reggel mondta nekem anyu, hogy még Ő is levitte 2-kor. Úgyhogy, adott volt a dolog - irány a doki. Elmentünk 9-re a PrimaVetbe (nyitásra), de már így is voltak páran. Vártunk egy csomót, és hogy elüssük az időt, Bonit rátettüük a mérlegre. 29,0 KG!!! És észrevettük az utóbbi napokban, hogy szedett fel magára egy kicsit...lehet, hogy 28 is volt? :O Szóval, most ezt a súlyt tartjuk meg :) Vagyis, reméljük megtudjuk tartani :) Aztán sorra kerültünk, elmontuk mi volt. Láza nincs, felsőlégúti baja van, kapott szurit. Holnap is el kell vinni egy szurira délután (vagy ha jól alakulnak a dolgok, akkor csak tablettát kap...így sajnos nem tudjuk elvinni a mezőre Brigihez :( Pár napot még szeretnénk pihentetni. Majd maximum mi kivisszük a hétvégén, és Brigivel jövőhétre beszélünk meg egy időpontot.

Hogy a torkával van baja a kisasszonynak, így előkerült a hám, hogy ne a nyakánál húzzuk, vagy Ő minket :) Szerencsére neki semmi gondja nincs a hámmal. Vacsira áztatott tápot kapott rizzsel. Előtte pedig kapott 0,5 -1 csésze meleg (nem forró!) teát mézzel. Még Eszter mondta régebben, amikor torokgyulladása volt, hogy ez csodákra képes...hát, reméljük igazad lesz :) Majd még holnap is kap ennyit, aztán szerintem már meg is gyógyul :)

Az eső rettenetesen esik, de már van jó kis dzsekim és gumicsizmám (bár az nem a legjobb, de jobb mint egy sima sportcipő) :) Most, hogy huzamosabban esik és fog esni az eső, így mindig megtörlöm mikor hazaérünk. Nem azért, hogy nehogy mindent összevizezzen - kit érdekel? Akkor majd felmosok :) Nem. Azért, mert volt, hogy talán 1 hétig szakadt az eső és felfázott. Ez most nagyon nem hiányzik nekünk, így mindig törölgetem, ha hazaérünk sétából.

Azért, hogy "ne fázzon" pedig még be is takargattam :) És Ő hagyja, nem érdekli - bedugta a kis fejét a fekhelyébe és már durmolt is :) Édes nagyon <3


Azok a képek, mikor felugrott az ágyra - ami nem volt letakarva :):)
Kómás fej :)

1 megjegyzés:

  1. Szia!

    Köszi, hogy felvettél a bloroll-odba.Egy újabb 'féltesót' ismerhettünk meg.:))Mi is felveszünk, és olvasunk rendszeresen.
    Jobbulást Boninak. ;)

    Demi, Mexi és a Gazdi

    VálaszTörlés