Oldalak

2010. szeptember 28., kedd

Esti séta

Micsoda változatos címek... :D NA segáz. Az elmúlt napokban nem volt semmi extra. Én tanulok, Boni fekszik, leviszem sétálni, ott játszunk, meg tanulgatunk...ennyi.
Ma volt egy "nagyobb" tanulás. Bár semmi extra. A sípjelek még mindig nem tiszták neki. Majd rájön, hogy mit is kéne csinálni.
Összefutottunk egy "olasztársammal". Ebet sétáltatott, gyönyörű volt - mármint az eb:) Szép leonbergi kislány volt (Dorka), kb 5 hónapos - vagyis csak gondoltam, hogy annyi. Hát nem. 3 HÓNAPOS volt! ÉS kb 1 centivel magasabb volt, mint Boni...ijesztő, mi? De nagyon ekdves volt. Játszottak is egy picit, Boni ilyenkor a kutyák hátát csapkodja, pofonokat oszt... :D Imádom :)
Esti sétán sünlesőben voltunk. 1x Boni figyelt ki egyet a parkoló kocsik alatt, 1x 3 percig álldogáltunk, amíg néztük, hogy megy el a süni kb 10 méterre tőlünk :D és 1x, Boni úgy 3 centire volt a sünitől, mire észrevettük, hogy miért is ront ki annyira. ÉS azt a sünit is figyeltük egy ideig. Emellett még labdáztunk picit, játszottunk, és hintáztunk egyet :D Vagyis csak én, Niki az ebet fogta, és Boni nem vállalkozott ilyen extrém dolgokra. Na, holnap megyünk Brigihez. Kívánjatok sok szerencsét :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése