Oldalak

2010. szeptember 4., szombat

Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület!!!

A Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület ideiglenes befogadókat keres, akik hosszabb-rövidebb ideig gondoskodnának védenceinkről.

Ami fontos:

- kerítése biztonságos és jó legyen, szomszédait ne zavarja egy plusz kutya

- saját kutyája legyen barátságos, békés, jöjjön ki más kutyákkal, tudva lévő legyen, mit/kit szeret és mit/kit nem; legyen egészséges, oltott, felnőtt kutya


- fontos, hogy az ideiglenes gazdi jó problémamegoldó képességgel, és jó humorérzékkel rendelkezzen


- az ideiglenes gazdi legyen agilis, ha jönni-menni kell vagy ha látogatók érkeznek a kutyához


- rendszeresen számoljon be a kutyáról, foglalkozzon, szeresse őt, amíg nála van



Amit adni tudunk:

- egy jó társaság, s csapat, amiben öröm tevékenykedni


- teljes ellátás a kutyának (állatorvosi ellátás: ivartalanítás, chip, oltások, parazitamentesítés, ha kell, táp, ha kell felszerelés)


- segítség minden kérdésnél, akár éjjel-nappal


- biztosíték, hogy a kutyáért (gazdához kerüléséért) mindent megteszünk, minden általunk ismert oldalon és módon hirdetjük, s keressük az igazit


A kutyák általában kezdeti ellátás után kerülhetnek ideiglenes befogadóhoz: Ez azt jelenti, hogy túl vannak egy karanténidőszakon és vagy ivartalanítva vagy oltva, parazitamentesítve (vagy mindkettő), némiképp megismerve kerülhetnek ideiglenes gazdihoz.


Az ideiglenes befogadóhoz kerülés során mindig szem előtt tartjuk a saját kutyák/állatok egészségét és természetét, és úgy cselekszünk, hogy ne jelentsenek kockázatot rájuk a védenceink.


Mivel sajnos nincs országos lefedettségünk, ezért fontos, hogy számunkra is elérhető távolságban legyenek a gondozásunkban lévő kutyák, ideiglenes befogadóiknál. Ezért olyan családokat keresünk, ahol Budapest és Esztergom illetve ezek 30 km-es vonzáskörzetében, Székesfehérváron vagy Vác-Dunakeszi környékén lehetnek a kutyáink.


Aki tudna segíteni nekünk ebben, vállalna ideiglenes fogadást, kérem, írjon nekünk: info@retrieverhelp.hu vagy hívjon telefonon: 20/526-2703 vagy 20/59-333-80


Ők azok a goldenek, akiknek az elhelyezése nem megoldott:

Két golden (kép nélkül) egy Budapest környéki "menhelyen". Mindketten kanok.
Boldi, gyepmesteri telepen, kan


Cuki goldenlány, aki már ellett, most valahova odacsapódott, de nem kell


Betti, menhelyen, szuka


Baltazár, menhelyen, kan


(koruk miatt nem hiszem, hogy kapkodni fognak utánuk...)

Ők pedig a labik, akiknek a sorsát meg kell oldanunk!

Hópihe, 5 éves kan, aki gyepmesteri telepen van:


Báró, 2 éves kan, aki szintén gyepmesteri telepen van:


"Öreg", akinek még név sem jutott, amióta megtalálták, 1 éve, de nem kell már


Nada, aki láncon él, és évente kétszer, minden tüzelési időszakban végigmegy rajta a falu összes kanja


Bármilyen segítséget szívesen fogadnak: adomány, ideiglenes otthon a kutyusoknak, segítők, hirdetés, kutyatáp, póráz, nyakörv, szállítás... Kérem, minél többen reklámozzák, ajánlják, segítsék az egyesületet!




GYORS HELYZETJELENTÉS

Mára teljesen meggyógyult. Tegnap még azt hittem, hogy kb hétfőig ilyen lesz az állapota, de nem. Hál'istennek :) Annyira pörgött... olyan jókedve volt...mi megszántuk...elengedtük...jót játszottunk...egy kutyussal is játszott...majd lelépett...majd sok idő múlva elkaptuk...de mindegy is. Elég az, hogy csöppet kiborultam. Nem is akarom felidézni a történteket. Ami történt, megtörtént, sehol nem fogom elengedni. Mezőn sem. Sehol nincs biztonságban, éppen ezért marad a flexi. Vagy veszünk egy 8 métereset...nem érdekel. Én ezt nem fogom tovább kibírni. Jövőhétre tuti beszélek egy időpontot Brigivel, találkozunk, de nem tudom, hogy fogun k ezen javítani, mikor nem fogom elengedni. Nem és kész. Én még egy ilyet nem akarok...

Szóval, éppen eléggé kirohangálta magát. 6-kor jó messzire elsétáltunk egy boltba. Onnan mentünk haza villamossal. Megint megsimogatták. Olyan édes volt, már majdnem aludt :)

Mégegyszer:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése