Oldalak

2010. szeptember 17., péntek

Changes

Apróbb változások: festjük a konyhát, ezért Boni egész nap a nappaliban volt - egyedül. Nem tetszett neki a dolog. Bár látott minket, de a "kiskapu" be volt zárva, és általában aludt. Sétákon labdázunk, játszunk, itthon nagyban le van tojva.
6-kor gyakoroltunk. Láb mellett követés, egész jól figyelt rám :) Aztán dummyt előkapom...110%-os figyelem :D Játszok vele, ugráltatom magamra, aztán 1 méterre dummy eldob, Boni érte megy (kirohan:D) és akkor hátrafelé szaladok, meg paskolom a mellkasom, hogy felfelé nézzen, le ne ejtse, de mindig leejti előttem fél méterre a végén. Ezen gyúrtunk, és a végén meg már tartotta okosan :) Mindegyik után kapott dicséretet, mert végülis odahozta, de annál akkora dicséret volt......hajjajjjj ;) És akkor hagytuk abba :D Az volt a Bonihoz képest tökéletes :)

Nincs sok hírem, ez van... majd valamikor hozok képeket is:) Csak mostanában nem szoktam levinni se a fényképezőt sétákra, a telómmal meg nem szeretek fotózni :S Na, majd valakit elhívok, hogy fényképezzen :D

BoniAdri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése