Oldalak

2011. február 11., péntek

Habzsi-dőzsi

Ilyen fejet vág, mikor vakarózik :)
Tegnap elmentünk fressibe, családostúl, kutyástúl :) Boni természetesen kiszemelte a tápokat... alig bírt megállni, és az orra is folyamatosan járt. Sokáig szaglászta a Real Nature tápját (ez jelent valamit :)), és a Happy Dogot... nem mondom, van ízlése ;) Igazából Real Nature konzervekért mentünk, mert olyan jó kis akció volt, hogyha 5-öt veszünk, a 6.-at ajándékba kapjuk. Vettünk 2 halasat, 2 bárány-marha, 1 bárány-kacsát és 1 borjúszív-szárnyas mixet. Csak ezt a borjúszíveset nem kapta még, azt bontottuk fel, de nem fintorgott rá sokat :) Úristen! Képzeljétek, hogy van ráírva a konzervdobozra, hogy milyen ízű: Borjúszív és szárnyas, zsenge burgonyával és provence-i fűszerekkel. Tiszta étlap, én nem tudom milyen az a provence-i fűszer, de a kutyát azzal etetjük. Elit kaja :) Ja, és vettünk még Scalibor kullancs-bolha-szúnyog elleni nyakörvet. Jó lesz már az is, mert így a jó időben biztos sok ilyen "gonosztevő" előbújt.
Tegnap csináltunk beállítós képeket, de nem lettek jók... nézzétek csak :
Egész szépen áll, csak nem csóvál...
Megigazítom, erre elrakosgatja a lábait... igazából
a csóválásán van a hangsúly
Milyen jó lett volna, ha rendesen van a lába *-*
Nagyon örülök, hogy már ennyire csóválja ilyenkor is a farkát. Be kell vallanom valamit: Boni utálta eddig a kiállításokat. Ha free-ben próbáltam állítani, akkor csak állt, néha felnézett, le se tojt. Most meg csillog a szeme, csóválja a farkát, néha toporog :)

Ja, jön a "Welcome (second part) utóbejegyzés. Megérkezett 2 bilétánk, a 2 kollekcióhoz: 1 narancssárga tappancsos és egy rózsaszín virágos :)
kitaláljátok, hogy ez melyik? :)
A rózsaszínről még nem csináltam képet, majd fogok...később, máskor :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése