Oldalak

2011. március 5., szombat

Bocsiii

Sajnálom, hogy ritkán írok... most úgy hiszem egy ideig marad ez a heti 1 bejegyzés. Így alakult.

Kedden voltunk tréningen. Úristen! Ez nem a jóféle "Úristen!". Ez a rosszabbik. Sajnos, eléggé bamba volt a gyerkőc, meg lassú minden téren. Az indítás jó volt, mindig tempósan ment ki, visszafelé még egy csiga is gyorsabb lett volna.

Nem tudom, hogy fognak a dolgok alakulni. Pillanatnyilag nem szeretnék erről a "dologról" beszélni, de van jó pár ember, akik tudják a részleteket. Igazából csak nyilvánossá nem szeretném tenni a, na jó, hívjuk dolognak :D Szóval dolog már biztos, csak én félek egyre jobban. Később majd lesz beszámolóm is dologról :)

Visszatérve a lassúságra, a láb mellett követésről muszáj lenne beszélnem?? Oké, az elég gyatra volt. Az elmúlt pár napban napi fél órát jött láb mellett a kiscsaj. Gyakorlunk, gyúrunk, gyúrunk és gyakorlunk!

Ma délután "kirúgtunk a hámból (vagy retriever pórázból)". Elvitt apu engem, tesómat és Bonit a Városligetbe. Flexivel mentünk, ami rossz, nem húzza vissza a szalagot, ezért csak húztuk a földön :D Volt jópár kutya, család, úgy látszik mindenki kibújt a házból a jó időnek köszönhetően. Bár én ennyire nem örültem nekik. Sosem szerettem a tömeget, kutyával főleg nem, mikor neki minden emberhez 1-1 simiért oda KELL mennie... Azért megtudtam fogni mindig ;) Jókat sétáltunk, csináltunk néhány képet telóval, azokat majd holnap felteszem. Labdáztunk is Bonedlivel, nagyon tetszett neki a dolog. Nem az a dolog, amit nem nevezünk nevén (nem Voldemort :D). Olyanokat ugrott, teljesen bepörgött. Nagyon élvezte, és ez volt a lényeg :)

Elsétáltunk a Hősök teréhez, ahol valami rendőrségi tisztavató volt, ezért nem mentünk oda, csak előtte fotózkodtunk picit. Majd a kacsaúsztató mesterséges tavacskához mentünk, ahol Boni megőrült. Szerintem nem is igazán a kacsák, hanem inkább a víz izgatta fel, de nagyon. Jó kis mehetnéke támadt. Milyen szuper tréningek lesznek nyáron a Dunánál ;)

Hazafelé vettünk 1 vattacukrot amit HÁRMAN majszoltunk el. Igen, igen, Boni is kapott belőle néhány falatot. Egyszer élünk, hadd próbálja ki azt is... majd leszokik ;)

Haza villamossal jöttünk, épphogy nem értük el, így már nem volt ülőhely. Középen álltunk, ahol Boni egyből lefeküdt és már a fejét is letette. Mondom, nagyon elfáradt :)

Vacsorára kapott rizst (tegnap eléggé ment a hasa, ma már tök jól volt), Real Nature-t, meg 1 fél répát... és a kihagyhatatlan táp. Vacsi után dobta be igazán a szunyát. Kanapé mellett, kidőlve, gazdi simizése közben olyanokat horkolt. Nagyon édes volt :)

Akkor holnap jövök a képekkel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése