Oldalak

2011. április 22., péntek

Boni 2 éves :)

Bizony, bizony. Ma este töltötte be a Nagylány a 2. életévét. Rengeteg dolog történt velünk ebben az évben is. Nagyon sok boldog pillanaton, mókán, de szomorúságon, csalódottságon is túl vagyunk. Mennyi emberrel ismerkedtem meg, mennyi emberrel kerültem jó (mi az hogy? :)) viszonyba, mennyi élménnyel lettem gazdagabb, mennyi helyen jártam az országban... Ha Boni nem lenne, kétlem, hogy valaha kimennék pl Dunakeszire egy mezőre (tréning), vagy akár Magyarország-Ausztria határába, egy kis erdős völgybe (Sopron WT). És ezeket mind Neki köszönhetem :)

Milyen érdekes is... Boninak, a kutyáknak a szülinap is csak egy nap. Minden ugyanúgy történik, ahogy szokás: reggel a séta, reggeli, alvás, megint séta, alvás, kis játék, séta, játék a sétán, vacsora, alvás, gyors séta, és alvás reggelig... nagyjából ebből áll egy napunk. Boni nem fog másképp viselkedni, mert ma van a szülinapja, ő nem várja izgatottan a "bulit", hiszen nem tudja ezeket előre. Ő a pillanatnak és a szokásoknak él. És így boldog, ahogy van.

Csináltam neki egy kis videót, ami nem láthattok. Na, neeem, nem azért mert annyira béna lett (első vidihez képest nem rossz kategória :D), hanem mert valamiért olyan fájltípusba rakta a gép, ami miatt sehova nem lehet feltölteni. Ha valaki esetleg tudna segíteni, hogy lehet egy fájlnak átírni a típusát, vagy mit kéne kezdjek vele, és segítene, annak nagyon hálás lennék :) (A videó fájltípusa: MSWMM).

int az elmúlt pár napban is (holnapi bejegyzésben látható lesz) a sétán megint labdáztunk, de előtte sokat dummyztunk is. Ügyes volt, és rettentően élvezte. Mikor elővettem a dummy-t... a szemében az a csillogás, majd mikor a labdát is... húúú :)) Nem hiába, retriever-vér csörgedezik az ereiben :) Nagyon jól éreztük magunkat. Sétán megyünk tovább, párszor belefeküdt frissen locsolt fűbe, homokba, elfáradt a kis Manóm :)

A szülinapi ünnepséget megültük, szépen elkészítettük anyuval a tortát... jó lett, na :)


Elmondom miből áll(t): ragadós rizs, az körberakva Acana táppal, tetején sárgarépa, a gyertyák is sárgarépából vannak. Ezután még kapott kevés tápot, meg húsgombóc levesből husit meg fehérrépát, hogy tuti meg legyen tömve a bendője :) Jót aludt ám utána, egészségére! :)

Kívánok nagyon boldog születésnapot a Rabbit-hunter "B" alom többi kutyusának: Bossnak, Rionak, Balunak, Samynek, Bondnak, Bononak, Bessynek, Borának és Bridgetnek! :)


3 megjegyzés:

  1. először is boldogat a csajnak!
    Van nekem egy videó konvertálóm, és gyakorlatilag bármit átalakít bármibe:D
    a múlt hétvégi videókat a Nikon gép is fura fájltipusba tette, és meg sem tudtuk nézni,de egy avi-ba való konvertálás után sima volt :D
    A felbontást is be lehet állítani, ha kapok egy mail címet és érdekel, átküldhetem mailbe.
    :)

    VálaszTörlés
  2. Óóóó, persze, érdekel, nagyon is! :D
    e-mail címem: szaboadriboni@gmail.com
    Várom a levelet :))

    Boni nevében köszönöm :D

    VálaszTörlés
  3. az internet visszadobta a mailt....másik mail cim??

    VálaszTörlés